LEDERPROGRAM THE SHIFT

Erhvervspsykologerne KIT SANNE NIELSEN ApS

Lederprogram The Shift


I samarbejde med Jane Blichmann tilbyder Erhvervspsykologerne nu Lederprogrammet - The Shift.


Igennem arbejdet med udvikling af organisationer spurgte vi os selv: "Hvorfor kigger ledere ikke mere fremad og ser på, hvordan de kan udvikle deres teams i organisationen?"


Vi kan se, at der er et stort uudnyttet potentiale i at give mere medansvar til medarbejderteams og lederteams. Vi oplever nemlig, at ledere ofte primært ser på den enkelte persons præstationer, og ikke lige så ofte får set på teamet/gruppen i organisationen.


Derfor tilbyder vi lederuddannelsen The Shift - en lederuddannelse med fokus på lederskab i forandring.


Nærmere information om Lederprogrammet The Shift finder du her.

Kontakt os på mail@erhpsyk.dk for yderligere oplysninger.


Jesper Kock, leder i Arkitektforeningen, har deltaget på The Shift:

"Jeg valgte at tilmelde mig The Shift for at forbedre mine kompetencer som facilitator af teamprocesser i forbindelse med projektudviklingsforløb.


Allerede fra dag 1 kunne jeg indse, at jeg havde valgt rigtigt. Jane Blichmanns og Kit Sanne Nielsens viden og erfaring inden for teamprocesser og ledelsesudvikling er first in excellence, og deres evne til at formidle og inspirere gør, at man sidder yderst på stolen for at få det hele med.


I uddannelsesforløbet får man ikke blot en række konkrete værktøjer og teamudviklingsmodeller, men også en overbevisende indføring i de omverdensbetragtninger og ledelsesteorier, der ligger til grund for den praksisorienterede del af undervisningen."

Kontakt

Erhvervspsykologerne

Kit Sanne Nielsen ApS

Heisesgade 5

2100 København Ø

+45 21 24 80 04

mail@erhpsyk.dk